Designmagasin
Designmagasin
Restaurant

Man Hing Bistro

Restaurant Man Hing Bistro, som serverer Hong Kong-te-restaurantmeny, er et uformelt spisested i Nan Shan, Shenzhen. Restauranten ligger i første etasje og er koblet til inngang i bakkenivå med en trapp. Inspirert av vinklingen i oppsettet, leker vi med forskjellige striper og komponerer dem til noen trekantede mønstre som er særegne i restauranten. Omgitt av melkebrune sitteplasser og tømmer / svart speil finish, er aluminiumsstriper som pakker seg langs trappen til kassetelleren, definitivt et iøynefallende sted.

Prosjektnavn : Man Hing Bistro , Designernes navn : Chi Ling Leung, Kundens navn : Man Hing F&B Management Co.Ltd. .

Man Hing Bistro  Restaurant

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.