Designmagasin
Designmagasin
Restaurant

Man Hing Bistro

Restaurant Man Hing Bistro, som serverer Hong Kong-te-restaurantmeny, er et uformelt spisested i Nan Shan, Shenzhen. Restauranten ligger i første etasje og er koblet til inngang i bakkenivå med en trapp. Inspirert av vinklingen i oppsettet, leker vi med forskjellige striper og komponerer dem til noen trekantede mønstre som er særegne i restauranten. Omgitt av melkebrune sitteplasser og tømmer / svart speil finish, er aluminiumsstriper som pakker seg langs trappen til kassetelleren, definitivt et iøynefallende sted.

Prosjektnavn : Man Hing Bistro , Designernes navn : Chi Ling Leung, Kundens navn : Man Hing F&B Management Co.Ltd. .

Man Hing Bistro  Restaurant

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.