Designmagasin
Designmagasin
Spotlight, Interiørarmatur

Zen

Spotlight, Interiørarmatur Zen er en ny og fullt tilpassbar søkelys, for å dekke alle kunders tekniske behov og gir i tillegg den estetiske skjønnheten til et autentisk stykke interiørdesign. Zen er et av de minste søkelysene i markedet. Dermed er ZEN mye bedre integrert i miljøene der den er installert, uten å generere og invasiv tilstedeværelse. Dette oppnås også ved å være sterkt tilpassbare med farger, naturlige tresorter, etc. Utformingen av Zen er basert på tidløse former, orientert mot funksjonalitet og enkelhet, jakt på en varig, rolig og glede fri skjønnhet.

Prosjektnavn : Zen, Designernes navn : Rubén Saldaña Acle, Kundens navn : Arkoslight.

Zen Spotlight, Interiørarmatur

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.