Designmagasin
Designmagasin
Spotlight, Interiørarmatur

Zen

Spotlight, Interiørarmatur Zen er en ny og fullt tilpassbar søkelys, for å dekke alle kunders tekniske behov og gir i tillegg den estetiske skjønnheten til et autentisk stykke interiørdesign. Zen er et av de minste søkelysene i markedet. Dermed er ZEN mye bedre integrert i miljøene der den er installert, uten å generere og invasiv tilstedeværelse. Dette oppnås også ved å være sterkt tilpassbare med farger, naturlige tresorter, etc. Utformingen av Zen er basert på tidløse former, orientert mot funksjonalitet og enkelhet, jakt på en varig, rolig og glede fri skjønnhet.

Prosjektnavn : Zen, Designernes navn : Rubén Saldaña Acle, Kundens navn : Arkoslight.

Zen Spotlight, Interiørarmatur

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.