Designmagasin
Designmagasin
Armatur

Cubeoled

Armatur Dybde, gjennomsiktighet og kontrast - CUBE | OLED tolker disse grunnleggende om synlig lys i en ren, monolitisk design. 12 transparente organiske lysemitterende dioder (OLED) paneler er anordnet i et ortogonalt koordinatsystem og laminert i mellom 8 optiske / klare krystallglass. Via transparente kretsveier påført de indre glassflatene, forsynes de monterte OLED-panelene inne i monolitten med elektrisk kraft. Når den er aktivert, transformerer den integrerte matrisen denne transparente kuben til en omni-retningsbestemt lyskilde.

Prosjektnavn : Cubeoled, Designernes navn : Markus Fuerderer, Kundens navn : Markus Fuerderer.

Cubeoled Armatur

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.