Designmagasin
Designmagasin
Optisk Installasjon

Opx2

Optisk Installasjon Opx2 er en optisk installasjon som utforsker et symbiotisk forhold mellom natur og teknologi. Et forhold der mønstre, repetisjon og rytme beskriver både naturlige formasjoner og operasjoner av databehandlingsprosesser. Installasjonens eksklusive geometri, øyeblikkelig opacitet og / eller tetthet ligner på fenomenet kjøring med kornfelt eller forklart i teknologi mens man ser på binær kode. Opx2 bygger kompleks geometri og utfordrer oppfatningen av volum og rom.

Prosjektnavn : Opx2, Designernes navn : Jonathon Anderson + Matthew Jones, Kundens navn : Jonathon Anderson Studio.

Opx2 Optisk Installasjon

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.