Designmagasin
Designmagasin
Veske

Handbags 3D

Veske Ånden til merkevaren Mariela Calvé kan definere et forslag fra moderne, feminint og kosmopolitisk, enkelt, elegant og design, med spesiell omhu i finish og detaljer. I hver av kolleksjonene deres med håndvesker og tilbehør fremhever kombinasjonen av organiske og arkitektoniske former, forbedret med fine materialer og livlige farger, noe som gir dette avtrykket så spesielt og unikt. Det er preget av å fremme en ny stil, der lær, lerret, neopren og andre nøye utvalgte kvalitetsmaterialer er hovedpersonene.

Prosjektnavn : Handbags 3D, Designernes navn : Mariela Calvé, Kundens navn : Mariela Calvé.

Handbags 3D Veske

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.