Designmagasin
Designmagasin
Shisha

Shapes hookah

Shisha 1) en unik design 2) bred bruk av rustfritt stål 3) håndblåst glassformet for maks røyk / væskekontakt 4) sprinkler på tuppen av bensinet for enda mer røyk / væskekontakt 5) ventil kan erstattes av en andre slange 6) tobakkskål er formet for en lengre røyk, men den forhindrer at tobakk overopphetes, tobakk trenger ikke å bli anstrengt ingen risiko for å ruste eller råtne, silikon tar ikke opp smaker

Prosjektnavn : Shapes hookah, Designernes navn : Shapes, Forta Group llc, Kundens navn : Shapes hookahs.

Shapes hookah Shisha

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.