Designmagasin
Designmagasin
Washer Panel Interface

Project Halo

Washer Panel Interface Dette er et helt nytt grensesnittkonsept for vaskemaskin. Du vil finne det mye lettere å bruke på denne berøringsskjermen enn mange knapper eller et stort hjul. Det vil føre til at du velger trinn for trinn, men ikke får deg til å tenke så mye. Vi vil at den skal vise forskjellig fargesignal når du velger forskjellig stoff og syklustype, så det kan være en kul ting for hjemmet ditt nå. Telefonen din vil være en fjernkontroll, du får varsel og rapportere om den, og sender kommando til vaskemaskinen din via internett.

Prosjektnavn : Project Halo, Designernes navn : Juan Yi Zhang, Kundens navn : eico design.

Project Halo Washer Panel Interface

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.