Designmagasin
Designmagasin
Pendellampe

Prometheus ILight

Pendellampe Prosjektet fanger øyeblikket hvor Prometheus stjal kunnskap fra gudene slik at han kan dele den med menneskeheten. Den er designet for å tjene som et beskyttende skall. Lyset fra sfæren er varmt fordi det bare er en brøkdel. Kuben representerer kilden, gudene selv og er utstyrt med en stripe lysdioder som genererer kaldt lys, grensen mellom de to nivåene av eksistens og persepsjon.

Prosjektnavn : Prometheus ILight, Designernes navn : Ionut Sur, Kundens navn : Ionut Sur.

Prometheus ILight Pendellampe

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.