Designmagasin
Designmagasin
Stol

Desire

Stol Desire er en stol som har som formål å øke lidenskapen og begjæret med sin glatte form og myke farge. Det er ikke for folk som leter etter å slappe av, det er en stol for frekke mennesker som søker etter glede for alle sanser. Den opprinnelige ideen var inspirert av formen som en tåre, men under modelleringen ble den forvrengt for å motta denne skånsomme og grasiøse figuren, for å provosere en følelse av å ville bli rørt, bli brukt, å være din besittelse.

Prosjektnavn : Desire, Designernes navn : Vasil Velchev, Kundens navn : MAGMA graphics.

Desire Stol

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.