Designmagasin
Designmagasin
Teaterstol

Thea

Teaterstol MENUT er et designstudio med fokus på barnas design, med det klare målet å kloppe broen med den for voksne. Vår filosofi er å tilby en nytenkende visjon om livsstil for en samtidsfamilie. Vi presenterer THEA, en teaterstol. Sett deg ned og mal; lag din historie; og ring vennene dine! THEAs fokuspunkt er baksiden, som kan brukes som scene. Det er en skuff i den nederste delen, som en gang åpnet skjuler baksiden av stolen og gir litt privatliv for 'marionetten'. Barn vil finne fingerdukker i skuffen til sceneshow med vennene sine.

Prosjektnavn : Thea, Designernes navn : Maria Baldó Benac, Kundens navn : MENUT.

Thea Teaterstol

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.