Designmagasin
Designmagasin
Pitch + Roll + Gps-Enhet

Trail Ranger

Pitch + Roll + Gps-Enhet Hvorfor er løypekart flate når stier ikke er? Med Trail Ranger, som er et første i verden-konseptet, kan du registrere klatre-, ned- og rullevinklene til terrengkjøretøyet ditt på et GPS-kart og dele det med andre terrengløpere rundt om i verden. Trail Ranger, som er drevet av vår AXYZ-kartplattform, gir deg også et tilpasset omløpsvarsel når riggen din lener deg for farlig. Vis nå verden de sinnssyke vinklene du erobret! Fordi din verden ikke er flat! For mer informasjon om Trail Ranger og for å laste ned som en iPhone / iPad-app, besøk: http://puckerfactors.com/trailranger

Prosjektnavn : Trail Ranger, Designernes navn : Anjan Cariappa M M, Kundens navn : Muckati SDD.

Trail Ranger Pitch + Roll + Gps-Enhet

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.