Designmagasin
Designmagasin
Pitch + Roll + Gps-Enhet

Trail Ranger

Pitch + Roll + Gps-Enhet Hvorfor er løypekart flate når stier ikke er? Med Trail Ranger, som er et første i verden-konseptet, kan du registrere klatre-, ned- og rullevinklene til terrengkjøretøyet ditt på et GPS-kart og dele det med andre terrengløpere rundt om i verden. Trail Ranger, som er drevet av vår AXYZ-kartplattform, gir deg også et tilpasset omløpsvarsel når riggen din lener deg for farlig. Vis nå verden de sinnssyke vinklene du erobret! Fordi din verden ikke er flat! For mer informasjon om Trail Ranger og for å laste ned som en iPhone / iPad-app, besøk: http://puckerfactors.com/trailranger

Prosjektnavn : Trail Ranger, Designernes navn : Anjan Cariappa M M, Kundens navn : Muckati SDD.

Trail Ranger Pitch + Roll + Gps-Enhet

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.