Designmagasin
Designmagasin
Parkbenk

S-Clutch

Parkbenk S-clutchbenk henter navnet fra clutchvesker, da den henter inspirasjonen til et stilig ikon og det viktige bidraget til tilbehør og stil. S-kommer fra Shelter, Stray, Street, Sunshine and Space.Det er en benk som ønsker å legge til urbane former en mer fargerik og menneskelig aksent, der man tar hensyn til kjerneverdiene for harmonisk symbiose og eksistens. Mens den bruker en finurlig farge som finnes i et barnerom, fremmer den en leken tilnærming til bylivet som bokstavelig talt må tas på alvor.

Prosjektnavn : S-Clutch, Designernes navn : Helen Brasinika, Kundens navn : BllendDesignOffice.

S-Clutch Parkbenk

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.