Designmagasin
Designmagasin
Parkbenk

S-Clutch

Parkbenk S-clutchbenk henter navnet fra clutchvesker, da den henter inspirasjonen til et stilig ikon og det viktige bidraget til tilbehør og stil. S-kommer fra Shelter, Stray, Street, Sunshine and Space.Det er en benk som ønsker å legge til urbane former en mer fargerik og menneskelig aksent, der man tar hensyn til kjerneverdiene for harmonisk symbiose og eksistens. Mens den bruker en finurlig farge som finnes i et barnerom, fremmer den en leken tilnærming til bylivet som bokstavelig talt må tas på alvor.

Prosjektnavn : S-Clutch, Designernes navn : Helen Brasinika, Kundens navn : BllendDesignOffice.

S-Clutch Parkbenk

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.