Designmagasin
Designmagasin
Lampe

ADJUSTABLE

Lampe Våre lamper reagerer på spesifikke behov, er samtidig allsidige og interaktive, i tillegg til at de går langt utover rutinen for på / av. Disse lampene egner seg til en hel verden av nyanser og lysstyrke, om enn til et stort spekter av innen rekkevidde atmosfære og situasjonspotensialer til poenget med å tillate ens stemning. Denne designlinjen favner egenskapene som ligger i et karismatisk produkt, om enn en avantgarde-ånd og en innovativ design, samtidig som de representerer en nyhet gjennomgående. Kan vi dele med deg disse inntrykkene?

Prosjektnavn : ADJUSTABLE, Designernes navn : E. ROTA JOVANI, Kundens navn : ROTA Y REGIFE SCP.

ADJUSTABLE Lampe

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.