Designmagasin
Designmagasin
Tesett

Wavy

Tesett Inspirert av travertinterrasse i naturen, er Wavy et tesett som gir deg en unik teopplevelse. De innovative håndtakene er utviklet for å passe komfortabelt i hendene. Ved å hekke koppen med håndflatene, vil du oppdage at den bretter seg ut som en vannlilje og fører deg til et øyeblikk av ro.

Prosjektnavn : Wavy, Designernes navn : Patricia Sheung Ying Wong, Kundens navn : Patricia Wong.

Wavy Tesett

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.