Designmagasin
Designmagasin
Tesett

Wavy

Tesett Inspirert av travertinterrasse i naturen, er Wavy et tesett som gir deg en unik teopplevelse. De innovative håndtakene er utviklet for å passe komfortabelt i hendene. Ved å hekke koppen med håndflatene, vil du oppdage at den bretter seg ut som en vannlilje og fører deg til et øyeblikk av ro.

Prosjektnavn : Wavy, Designernes navn : Patricia Sheung Ying Wong, Kundens navn : Patricia Wong.

Wavy Tesett

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.