Designmagasin
Designmagasin
Kalender

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalender En unik og lekende kampanjekalender utviklet og produsert for portalsiden goo utnytter papirstrukturer og gir funksjonalitet gjennomtenkt. Denne utgaven fra 2013 er en kalender og tidsplanarrangør rullet inn i en med plass til å skrive i årlige planer og daglige timeplaner. Tykke kvalitetspapir for kalenderen og lavprispapiret som passer perfekt for notater for planleggeren ble nøye valgt og kontrasten som ble opprettet passer som en del av kalenderdesignet. Den ekstra funksjonen til en utfyllingsplanarrangør gjør den perfekt som en brukervennlig skrivebordskalender.

Prosjektnavn : 2013 goo Calendar “MONTH & DAY”, Designernes navn : Katsumi Tamura, Kundens navn : good morning inc..

2013 goo Calendar “MONTH & DAY” Kalender

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.