Designmagasin
Designmagasin
Lampe

Hitotaba

Lampe Sen er designet av Shinn Asano med bakgrunn i grafisk design, og er en 6-delt samling av møbler i stål som gjør 2D-linjer om til 3D-former. Hver bit inkludert "hitotaba lampe" er laget med linjer som minimerer overflødig for å uttrykke både form og funksjonalitet i en rekke bruksområder, inspirert av unike kilder som tradisjonelt japansk håndverk og mønstre. Hitotaba-lampen er inspirert av den naturskjønne utsikten over det japanske landskapet hvor bunter av risstrå henges nedover for å tørke etter høsting.

Prosjektnavn : Hitotaba, Designernes navn : Shinn Asano, Kundens navn : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Hitotaba Lampe

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.