Designmagasin
Designmagasin
Kontorinteriør

Container offices

Kontorinteriør I en stor hall på 4000 kvm plasserte belgiske designere Five AM 13 brukte containere for å skape et kontor for Drukta & Formail, to trykkerier. Konseptet var å skape en viss opplevelse for alle besøkende / brukere, og koble kontorene mellom verkstedet slik at sjefene kan se sine ansatte, og besøkende kan utforske det enorme maskineriet. Tre containere spretter ut av bygningen for å få så mye naturlig lys som mulig, begge plassert gjennom de eksisterende lastebryggene.

Prosjektnavn : Container offices, Designernes navn : Five Am, Kundens navn : Five AM.

Container offices Kontorinteriør

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.