Designmagasin
Designmagasin
Kontorinteriør

Container offices

Kontorinteriør I en stor hall på 4000 kvm plasserte belgiske designere Five AM 13 brukte containere for å skape et kontor for Drukta & Formail, to trykkerier. Konseptet var å skape en viss opplevelse for alle besøkende / brukere, og koble kontorene mellom verkstedet slik at sjefene kan se sine ansatte, og besøkende kan utforske det enorme maskineriet. Tre containere spretter ut av bygningen for å få så mye naturlig lys som mulig, begge plassert gjennom de eksisterende lastebryggene.

Prosjektnavn : Container offices, Designernes navn : Five Am, Kundens navn : Five AM.

Container offices Kontorinteriør

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.