Designmagasin
Designmagasin
Toseter

Mowraj

Toseter Mowraj er en toseter designet for å legemliggjøre ånden i etniske egyptiske og gotiske stiler. Dens form ble avledet fra Nowrag, den egyptiske versjonen av tresken forandret for å legemliggjøre den gotiske teft uten at det kompromitterte dens etniske antediluvianske essens. Designet er svartlakkert med etniske egyptiske håndlagde graveringer på både armer og ben, samt rik fløyelstrekk med bolter og trekkringer som gir den et middelaldersk kastet som gotisk utseende.

Prosjektnavn : Mowraj , Designernes navn : Dalia Sadany, Kundens navn : Dezines Dalia Sadany Creations.

Mowraj  Toseter

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.