Designmagasin
Designmagasin
Hage

Tiger Glen Garden

Hage Tiger Glen Garden er en ettertankehage bygget i den nye fløyen til Johnson Museum of Art. Den er inspirert av en kinesisk lignelse, kalt Three Laughers of the Tiger Glen, der tre menn overvinner sine sekteriske forskjeller for å finne en enhet av vennskap. Hagen ble designet i en stram stil kalt karesansui på japansk der et naturbilde er laget med et arrangement av steiner.

Prosjektnavn : Tiger Glen Garden, Designernes navn : Marc Peter Keane, Kundens navn : Johnson Museum of Art.

Tiger Glen Garden Hage

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.