Designmagasin
Designmagasin
Hage

Tiger Glen Garden

Hage Tiger Glen Garden er en ettertankehage bygget i den nye fløyen til Johnson Museum of Art. Den er inspirert av en kinesisk lignelse, kalt Three Laughers of the Tiger Glen, der tre menn overvinner sine sekteriske forskjeller for å finne en enhet av vennskap. Hagen ble designet i en stram stil kalt karesansui på japansk der et naturbilde er laget med et arrangement av steiner.

Prosjektnavn : Tiger Glen Garden, Designernes navn : Marc Peter Keane, Kundens navn : Johnson Museum of Art.

Tiger Glen Garden Hage

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.