Designmagasin
Designmagasin
Stuen

Cat's Cradle

Stuen Sifre eller fibre, et nåværende designprosessdilemma. Alle av oss er nybegynnere, men noen av oss må jobbe med det. Begynnende designere observerer alle tilgjengelige teknikker og lærer noe. Med tid (~ 10.000 timer) anskaffer vi anlegget (-ies) som løfter / populariserer / personaliserer / økonomiser spillet vårt. Så jeg er fascinert av den nåværende fascinasjonen for medier som foreslår at den mest grunnleggende byggesteinen til design er sifferet, lett kontrollert. Sifferet er ikke en livsgenererende enhet, bare en avrunding ned til en minst fellesnevner som er mindre enn fiber. Design er i det minste skjær, splinter og fiber.

Prosjektnavn : Cat's Cradle, Designernes navn : Stoel Burrowes, Kundens navn : Stoel Burrowes Design.

Cat's Cradle Stuen

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.