Designmagasin
Designmagasin
Stuen

Cat's Cradle

Stuen Sifre eller fibre, et nåværende designprosessdilemma. Alle av oss er nybegynnere, men noen av oss må jobbe med det. Begynnende designere observerer alle tilgjengelige teknikker og lærer noe. Med tid (~ 10.000 timer) anskaffer vi anlegget (-ies) som løfter / populariserer / personaliserer / økonomiser spillet vårt. Så jeg er fascinert av den nåværende fascinasjonen for medier som foreslår at den mest grunnleggende byggesteinen til design er sifferet, lett kontrollert. Sifferet er ikke en livsgenererende enhet, bare en avrunding ned til en minst fellesnevner som er mindre enn fiber. Design er i det minste skjær, splinter og fiber.

Prosjektnavn : Cat's Cradle, Designernes navn : Stoel Burrowes, Kundens navn : Stoel Burrowes Design.

Cat's Cradle Stuen

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.