Designmagasin
Designmagasin
Bærbart Batteri Etui

Parallel

Bærbart Batteri Etui I likhet med iPhone 5, er Parallel innstilt på å bevege forbrukerne med en superbatteribank på 2500 mAh - det er en enorm 1,7X mer levetid. Dette er ekstremt praktisk for forbrukere som alltid er på farten og som utnytter iPhone-funksjonen fullt ut. Parallel er et avtakbart batteri med en komplementær tøff polykarbonatveske. Trykk på når det kreves mer strøm. Fjern for å lette vekten. Det er ergonomisk designet for å passe godt i hendene. Med en innebygd lynkabel og 5 farger som matcher beskyttelsesetui, deler den samme lengde som iPhone 5.

Prosjektnavn : Parallel, Designernes navn : Appcessory Pte Ltd, Kundens navn : Gosh!.

Parallel Bærbart Batteri Etui

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.