Designmagasin
Designmagasin
Bærbart Batteri Etui

Parallel

Bærbart Batteri Etui I likhet med iPhone 5, er Parallel innstilt på å bevege forbrukerne med en superbatteribank på 2500 mAh - det er en enorm 1,7X mer levetid. Dette er ekstremt praktisk for forbrukere som alltid er på farten og som utnytter iPhone-funksjonen fullt ut. Parallel er et avtakbart batteri med en komplementær tøff polykarbonatveske. Trykk på når det kreves mer strøm. Fjern for å lette vekten. Det er ergonomisk designet for å passe godt i hendene. Med en innebygd lynkabel og 5 farger som matcher beskyttelsesetui, deler den samme lengde som iPhone 5.

Prosjektnavn : Parallel, Designernes navn : Appcessory Pte Ltd, Kundens navn : Gosh!.

Parallel Bærbart Batteri Etui

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.