Designmagasin
Designmagasin
Lysestaker

Hermanas

Lysestaker Hermanas er en familie av trelysestaker. De er som fem søstre (hermanas) klare til å hjelpe deg med å skape en koselig atmosfære. Hver lysestake har en unik høyde, slik at du kan simulere lyseffekten av lys i forskjellige størrelser ved å kombinere dem sammen ved å bruke standard telyser ved å kombinere dem sammen. Disse lysestakene er laget av slått bøk. De er malt i forskjellige farger slik at du kan lage din egen kombinasjon som passer til ditt favorittsted.

Prosjektnavn : Hermanas, Designernes navn : Maurizio Capannesi, Kundens navn : .

Hermanas Lysestaker

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.