Designmagasin
Designmagasin
Lysestaker

Hermanas

Lysestaker Hermanas er en familie av trelysestaker. De er som fem søstre (hermanas) klare til å hjelpe deg med å skape en koselig atmosfære. Hver lysestake har en unik høyde, slik at du kan simulere lyseffekten av lys i forskjellige størrelser ved å kombinere dem sammen ved å bruke standard telyser ved å kombinere dem sammen. Disse lysestakene er laget av slått bøk. De er malt i forskjellige farger slik at du kan lage din egen kombinasjon som passer til ditt favorittsted.

Prosjektnavn : Hermanas, Designernes navn : Maurizio Capannesi, Kundens navn : .

Hermanas Lysestaker

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.