Designmagasin
Designmagasin
Utstillingslokale

From The Nature

Utstillingslokale Stedet som representerer naturen, som motstår mennesker å konsumere seg selv. På stedet, naturlig tre som begrenset til betongtekstur, kommer du ut av den skitne betongteksturen og stiger til blått tak som symboliserer himmelen i hjørnet av stedet. Rising omhyller stedet som et nett og som om det motstår å berøre seg selv. Denne ideen overlapper logikken til uformelle sko som vises i utstillingslokalet. De eksklusive visuelle designene som ble brukt på veggene, betyr forurensning av naturen. Gjennomsiktig epoxys tykkelse er 4 mm, og den dekker på land, så den simulerer intensivt vannlag.

Prosjektnavn : From The Nature, Designernes navn : Ayhan Güneri, Kundens navn : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Nature Utstillingslokale

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.