Designmagasin
Designmagasin
Utstillingslokale

From The Nature

Utstillingslokale Stedet som representerer naturen, som motstår mennesker å konsumere seg selv. På stedet, naturlig tre som begrenset til betongtekstur, kommer du ut av den skitne betongteksturen og stiger til blått tak som symboliserer himmelen i hjørnet av stedet. Rising omhyller stedet som et nett og som om det motstår å berøre seg selv. Denne ideen overlapper logikken til uformelle sko som vises i utstillingslokalet. De eksklusive visuelle designene som ble brukt på veggene, betyr forurensning av naturen. Gjennomsiktig epoxys tykkelse er 4 mm, og den dekker på land, så den simulerer intensivt vannlag.

Prosjektnavn : From The Nature, Designernes navn : Ayhan Güneri, Kundens navn : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Nature Utstillingslokale

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.