Designmagasin
Designmagasin
Mediebutikk

Our House

Mediebutikk 'Our House' -konseptet gjenoppfinner shoppingopplevelsen, men innovativ design, ledende digital teknologi og et snev av Virgin magi for å skape et detaljhandelsmiljø som ingen andre. Ved tilnærming blir kunder møtt av enten Richard Branson, Mo Farah, Usain Bolt eller til og med en T-Rex, fra en HD digital dør. Denne følelsen av teater og personlighet gir portene for kunder å utforske verdenen til de nyeste underholdnings- og kommunikasjonstjenestene fra Virgin Media.

Prosjektnavn : Our House, Designernes navn : Allen International, Kundens navn : allen international.

Our House Mediebutikk

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.