Designmagasin
Designmagasin
Mediebutikk

Our House

Mediebutikk 'Our House' -konseptet gjenoppfinner shoppingopplevelsen, men innovativ design, ledende digital teknologi og et snev av Virgin magi for å skape et detaljhandelsmiljø som ingen andre. Ved tilnærming blir kunder møtt av enten Richard Branson, Mo Farah, Usain Bolt eller til og med en T-Rex, fra en HD digital dør. Denne følelsen av teater og personlighet gir portene for kunder å utforske verdenen til de nyeste underholdnings- og kommunikasjonstjenestene fra Virgin Media.

Prosjektnavn : Our House, Designernes navn : Allen International, Kundens navn : allen international.

Our House Mediebutikk

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.