Designmagasin
Designmagasin
Stadion Gjestfrihet

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadion Gjestfrihet Prosjektet med de nye Sky-salongene er bare det første trinnet i det enorme oppussingsprogrammet som AC Milan og FC Internazionale, sammen med Milanos kommune, gjennomfører med sikte på å transformere San Siro stadion i et multifunksjonsanlegg som kan være vert for alle de viktige begivenhetene som Milano vil møte i løpet av det kommende EXPO 2015. Etter suksessen med skybox-prosjektet har Ragazzi & Partners gjennomført ideen om å lage et nytt konsept med gjestfrihetsrom på toppen av den store grand stand på San Siro Stadium.

Prosjektnavn : San Siro Stadium Sky Lounge, Designernes navn : Francesco Ragazzi, Kundens navn : A.C. Milan - F.C. Internazionale.

San Siro Stadium Sky Lounge Stadion Gjestfrihet

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.