Designmagasin
Designmagasin
Kommodien Kommode

Commodia

Kommodien Kommode Commodia av ArteNemus er en kommode med organiske overflater og former. Det avanserte utseendet understrekes av bruk av treslag av eksepsjonell kvalitet og av fremragende utførelse. Formen understrekes av kontrasten mellom trefargen på overflater og trefargen på kantene. I tillegg blir materialer og overflater av skjulte overflater gitt den samme spesielle oppmerksomheten til kvalitet enn de på synlige overflater, noe som resulterer i et estetisk konsept uten diskontinuitet. Commodias design er samtidig med en klassisk inspirasjon.

Prosjektnavn : Commodia, Designernes navn : Eckhard Beger, Kundens navn : ArteNemus.

Commodia Kommodien Kommode

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.