Designmagasin
Designmagasin
Kommodien Kommode

Commodia

Kommodien Kommode Commodia av ArteNemus er en kommode med organiske overflater og former. Det avanserte utseendet understrekes av bruk av treslag av eksepsjonell kvalitet og av fremragende utførelse. Formen understrekes av kontrasten mellom trefargen på overflater og trefargen på kantene. I tillegg blir materialer og overflater av skjulte overflater gitt den samme spesielle oppmerksomheten til kvalitet enn de på synlige overflater, noe som resulterer i et estetisk konsept uten diskontinuitet. Commodias design er samtidig med en klassisk inspirasjon.

Prosjektnavn : Commodia, Designernes navn : Eckhard Beger, Kundens navn : ArteNemus.

Commodia Kommodien Kommode

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.