Designmagasin
Designmagasin
Kalender

Meet the Chef

Kalender Hvordan en bedriftskalender kan gi mer virksomhet til Thailands lokale restauranter i utlandet? Hva med å skape mer engasjement med kalenderen ved å bruke QR-kode for å se 'Secret Recipe' -videoklippene med signaturretter fra 12 Thailands lokale restauranter. Klippene vil bli lastet opp til sosiale nettverkssider for enkel deling. Flere visninger vil hjelpe restauranter til å bli bedre kjent og kan føre til mer salg. Som et resultat kan lokale individuelle gründere stå på egen hånd, drive sin valgte virksomhet og slippe å forlate hjembyen.

Prosjektnavn : Meet the Chef, Designernes navn : Krungsri Auto, Kundens navn : Krungsri Auto.

Meet the Chef Kalender

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.