Designmagasin
Designmagasin
Transformasjonsdekk

T Razr

Transformasjonsdekk I nær fremtid står blomstringen av utvikling av elektrisk transport for døra. Som produsent av bildeler tenker Maxxis stadig hvordan den kan designe et gjennomførbart smart system som kan delta i denne trenden og til og med bidra til å akselerere det. T Razr er et smart dekk utviklet for behovet. Dens innebygde sensorer oppdager aktivt forskjellige kjøreforhold og gir aktive signaler for å transformere dekket. De forstørrede trinnene strekker seg og endrer kontaktområdet som respons på signalet, og forbedrer derfor trekkraftytelsen.

Tekoker

Grundig Serenity

Tekoker Serenity er en moderne tekoker som fokuserer på gledelig brukeropplevelse. Prosjektet fokuserer stort sett på estetiske elementer og brukeropplevelse ettersom hovedmålet antyder at produktet skal være forskjellig fra de eksisterende produktene. Tekokerens brygge er mindre enn kroppen som lar produktet se over bakken som gir unik identitet. Litt buet kropp kombinert med skiver på overflater støtter også produktets unike identitet.

Lysekrone

Lory Duck

Lysekrone Lory Duck er designet som et fjæringssystem satt sammen av moduler laget av messing og epoksyglass, som hver ligner en and som lett glir gjennom kjølige farvann. Modulene tilbyr også konfigurerbarhet; med berøring, kan hver justeres for å vende alle retninger og henge i alle høyder. Den grunnleggende formen på lampen ble født relativt raskt. Imidlertid trengte det måneder med forskning og utvikling med utallige prototyper for å skape sin perfekte balanse og det beste utseendet fra alle mulige vinkler.

Dameklær Kolleksjon

Hybrid Beauty

Dameklær Kolleksjon Utformingen av Hybrid Beauty-kolleksjonen er å bruke skjærheten som overlevelsesmekanisme. Grunnleggende søte funksjoner er bånd, ruffles og blomster, og de blir gjort om av tradisjonelle møller og couture teknikker. Dette gjenskaper gamle couture-teknikker til moderne hybrid, som er romantisk, mørk, men også evig. Hele designprosessen til Hybrid Beauty fremmer bærekraft for å lage tidløse design.

Light Portal Fremtidig Jernbaneby

Light Portal

Light Portal Fremtidig Jernbaneby Light Portal er hovedplan for Yibin Highspeed Rail City. En reform av livsstilen anbefaler til alle aldre året rundt. Ved siden av Yibin High Speed Rail Station som opererte siden juni 2019, består Yibin Greenland Center av 160 meter høye tvillingtårn med blandet bruk, og integrerer arkitektur og natur med den 1 km lange landskaps Boulevard. Yibin har en historie i mer enn 4000 år, og akkumulerer visdom og kultur akkurat som sedimentet i elven markerte utviklingen av Yibin. Twin Towers fungerer som en lett portal for å guide besøkende så vel som et landemerke for beboerne å samle.

Tannklinikk

Clinique ii

Tannklinikk Clinique ii er en privat kjeveortopedisk klinikk for en opinionsleder og luminary som bruker og forsker på mest avanserte teknikker og materialer innen fagområdet. Arkitektene så for seg et implantatkonsept basert på ortodontisk typisk bruk av medisinske apparater med høy presisjon som designprinsipp i hele rommet. Innvendige veggflater og møbler smelter sømløst sammen til et hvitt skall med en skvett gul korian hvor nyskapende medisinsk teknologi er implantert.