Designmagasin
Designmagasin
Transportemballasje

The Cube

Transportemballasje Vårt signaturprodukt The Cube er et Open Architecture Crating System som er en patentert forstyrrende teknologi innen emballasjebransjen; Det er den eneste markedsløsningen som er designet for å gå fra produktbelastning på slutten av produsentens produksjonslinje, til en lastebil, og rett til salgsgulvet eller distributører av mange forskjellige bransjer, og redusere over emballasjen og eliminere lag av kostnader . Det var den første emballasjedesignen som oppfyller Miljø- og ISTA-testdirektiv fra Walmart.

Prosjektnavn : The Cube, Designernes navn : Luis Felipe Rego, Kundens navn : Smart Packaging Systems.

The Cube Transportemballasje

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.