Designmagasin
Designmagasin
Transportemballasje

The Cube

Transportemballasje Vårt signaturprodukt The Cube er et Open Architecture Crating System som er en patentert forstyrrende teknologi innen emballasjebransjen; Det er den eneste markedsløsningen som er designet for å gå fra produktbelastning på slutten av produsentens produksjonslinje, til en lastebil, og rett til salgsgulvet eller distributører av mange forskjellige bransjer, og redusere over emballasjen og eliminere lag av kostnader . Det var den første emballasjedesignen som oppfyller Miljø- og ISTA-testdirektiv fra Walmart.

Prosjektnavn : The Cube, Designernes navn : Luis Felipe Rego, Kundens navn : Smart Packaging Systems.

The Cube Transportemballasje

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.