Designmagasin
Designmagasin
Transportemballasje

The Cube

Transportemballasje Vårt signaturprodukt The Cube er et Open Architecture Crating System som er en patentert forstyrrende teknologi innen emballasjebransjen; Det er den eneste markedsløsningen som er designet for å gå fra produktbelastning på slutten av produsentens produksjonslinje, til en lastebil, og rett til salgsgulvet eller distributører av mange forskjellige bransjer, og redusere over emballasjen og eliminere lag av kostnader . Det var den første emballasjedesignen som oppfyller Miljø- og ISTA-testdirektiv fra Walmart.

Prosjektnavn : The Cube, Designernes navn : Luis Felipe Rego, Kundens navn : Smart Packaging Systems.

The Cube Transportemballasje

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.