Designmagasin
Designmagasin
Bord Med Justerbar Bordplate

Dining table and beyond

Bord Med Justerbar Bordplate Denne tabellen har muligheten til å tilpasse overflaten til forskjellige former, materialer, teksturer og farger. I motsetning til et vanlig bord, hvis bordplate fungerer som en fast overflate for serveringsutstyret (plater, serveringsfat, etc.), fungerer dette bordets komponenter som både overflaten og serveringsutstyret. Dette tilbehøret kan komponeres i forskjellige formede og størrelseskomponenter avhengig av ønsket spisebehov. Denne unike og innovative designen forvandler et tradisjonelt spisebord til et dynamisk midtpunkt gjennom kontinuerlig omorganisering av buet tilbehør.

Prosjektnavn : Dining table and beyond, Designernes navn : Athanasia Leivaditou, Kundens navn : Studio NL.

Dining table and beyond Bord Med Justerbar Bordplate

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.