Designmagasin
Designmagasin
Kreativt Kontorinteriørdesign

Reckitt Benckiser office design

Kreativt Kontorinteriørdesign Klientforespørselen var at for å planlegge et helt kontinuerlig, åpent, moderne kontor. Ble husket på at belysningen er veldig bra og dra nytte av alle de store plassene optisk Ikke tette. Del av spisestuen og det åpne kjøkkenet prøvde vi å få de ansatte til å føle en trendy kaffebar. Etter å ha blitt introdusert ble det unge teamet fra RB, et loftmiljø og selskapets merkefarger enstemmig stemt for interiørdesignen i en street art-stil å være.

Prosjektnavn : Reckitt Benckiser office design, Designernes navn : Zoltan Madosfalvi, Kundens navn : .

Reckitt Benckiser office design Kreativt Kontorinteriørdesign

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.