Designmagasin
Designmagasin
Sykkelsignaleringssystem

Reggal Originals

Sykkelsignaleringssystem Reggal Originals er en prototype for signaliseringsdesignkonsept som hjelper syklister til å vise sin retning mot andre bilister. Prototypen er designet slik at bilistene kan se fra hele veien. Produktet er i stand til å oppnå med to veier: foran og bak. Viktigst av alt, det må integreres i et enkelt system. Ved å gjøre dette må produktet ha den førsteklasses følelsen som sømløst passer inn i sykkelen uten noen utstående ting. Signallysene foran er laget med LED-lys som vil sitte fint i sporene til en metallring.

Prosjektnavn : Reggal Originals, Designernes navn : Tay Meng Kiat Nicholas, Kundens navn : .

Reggal Originals Sykkelsignaleringssystem

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.