Designmagasin
Designmagasin
Sykkelsignaleringssystem

Reggal Originals

Sykkelsignaleringssystem Reggal Originals er en prototype for signaliseringsdesignkonsept som hjelper syklister til å vise sin retning mot andre bilister. Prototypen er designet slik at bilistene kan se fra hele veien. Produktet er i stand til å oppnå med to veier: foran og bak. Viktigst av alt, det må integreres i et enkelt system. Ved å gjøre dette må produktet ha den førsteklasses følelsen som sømløst passer inn i sykkelen uten noen utstående ting. Signallysene foran er laget med LED-lys som vil sitte fint i sporene til en metallring.

Prosjektnavn : Reggal Originals, Designernes navn : Tay Meng Kiat Nicholas, Kundens navn : .

Reggal Originals Sykkelsignaleringssystem

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.