Designmagasin
Designmagasin
Baderomssett

FRACTURE

Baderomssett Unik stil av keramisk sanitærutstyr, bemerkelsesverdig utforming av bruddglasslinjer Kommentar Dekonstruktivisme ... Brudd Disintegrering av integriteten til komponentene i strukturen, spillene på overflater, for å lage geometriske designelementer som eksteriør av produkter og flytte den dekonstruktivistiske stilen basert på serier som et eksempel på Fracture Bien's møtte en av de mest bemerkelsesverdige seriene.

Prosjektnavn : FRACTURE, Designernes navn : Bien Seramik Design Team, Kundens navn : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

FRACTURE Baderomssett

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.