Designmagasin
Designmagasin
Keramiske Fliser

elhamra

Keramiske Fliser Spesielle linjer verdig i palasset Designet av inspirasjonen fra Elhamra palass som er blitt beskrevet som drømmepalassens refleksjon til den virkelige verden i 1001 netters historie, er et av de best oppnådde eksemplene skapt med digital teknologi, som vises i tredimensjonale teksturer i størrelser på 30 x 60 cm med farger; turkis, lett turkis og hvit. Grunnfargene til Elhamra ledsages av dekorasjoner i samme farger. Elhamra, er et unikt valg å lage spa som minner om palasser ...

Prosjektnavn : elhamra, Designernes navn : Bien Seramik Design Team, Kundens navn : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

elhamra Keramiske Fliser

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.